Over hetproefmonster

Charmain Zwijnenberg - het proefmonster Charmain Zwijnenberg - het proefmonster Charmain Zwijnenberg - het proefmonster

Hoi! Ik ben Charmain Zwijnenberg, 28 jaar en ik houd van schrijven en typen, gezellig ingerichte koffiehuisjes, positieve zelfhulpboeken zonder Amerikaanse overdrevenheid, dieren (maar niet om te eten), te hoge liedjes zingen onder de douche, groentesappen en patat Speciaal, slapen in de bus of trein, tijdschriften lezen en maken, Campina Fruitmelk Banaan, mijn huis (her)inrichten, Smiths Bugles gevuld met Paturain, pittoreske dorpjes met gekleurde huisjes, de eerste plek na het tussenstuk in de bus en chillen in mijn comfortzone.

Voorál chillen in mijn comfortzone, want daarbinnen is alles veilig en vertrouwd. Al het enge, onbekende en spannende bevindt zich standaard buiten die zone. Maar daarbuiten vindt ook persoonlijke ontwikkeling, groei, geluk, succes en magie plaats, als ik de zelfhulpgoeroe’s, succesvolle ondernemers en het avonturistische stemmetje in mijn hoofd moet geloven. Om erachter te komen of ze gelijk hebben, ga ik – compleet buiten mijn comfortzone – de uitdaging aan. Ik doorbreek vaste patronen, probeer nieuwe dingen uit en beleef heel veel eerste keren.

Misschien komt de acrobaat in mij wel naar boven of vind ik in jodelen mijn geluk. Misschien overleef ik de Python in de Efteling wél en blijkt donkerbruine lipstick mij verrassend goed te staan. Misschien is het Friese Snakkerburen wel dé place to be en blijkt er een chipssoort te bestaan die nóg lekkerder is dan Smiths Bugles (grapje natuurlijk, dat laatste is ondenkbaar).

Ik probeer alles uit en deel op hetproefmonster.com mijn ervaringen.

7 Comments on Over hetproefmonster

 1. JP
  18 juni 2013 at 07:36 (6 jaar ago)

  Goed bezig! Ik wens je veel succes met je eerste keer avonturen.

  Beantwoorden
  • hetproefmonster
   22 juni 2013 at 23:12 (6 jaar ago)

   Dankje!

   Beantwoorden
 2. darren
  12 augustus 2013 at 13:05 (6 jaar ago)

  hooi main mooije website doei

  Beantwoorden
 3. Kübra
  1 oktober 2013 at 19:15 (6 jaar ago)

  Super leuke blog ! Ga zo door !!!

  Beantwoorden

Leave a Reply